NATASA I VLADA U SRBIJI OSUĐENI

Kako ekstremni srpski dnevnik Kurir piše po tko zna koji put budalaštine, tako i ovaj put pišu da su Nataša Bekvalac i Vlada Vukasanović plesali na srpskim grobovima, i to na tulumu na Zrću. Na partyu  DJ-ja Axwella zabavljali su se na poziv zagrebačkog mistera Radovana Stošića, uz energetska pića. Kurir je napisao: “Bekvalčeva i Vuksanović uživaju na Pagu, na plaži Zrće, gde je pobijeno oko osam hiljada srpskih žena i dece.

Hrvatsko letovalište Zrće na ostrvu Pag, gde ovih dana uz piće i muziku uživaju Nataša Bekvalac i njen dečko Vlada Vuksanović, mesto je na kome se nalazi oko osam hiljada kostiju srpske dece i žena. Reč je o ustaškim logorima Slana i Metajna iz Drugog svetskog rata. Logor Metajna bio je prvi logor za žene i decu, a nalazi se u blizini popularne destinacije Zrće, gde se svakog leta održavaju raskalašne žurke. Ne znamo da li su Nata i Vlada upoznati s istorijom letovališta, koje je poznato po žurkama, orgijama i bahanalijama. Ono što znamo je da se tamo odlično provode, o čemu svedoče fotografije koje je maneken postavio na svom Fejsbuk profilu. Ipak, verujemo da će sledeći put, umesto hrvatske, izabrati pravu Ibicu.”- završava Kurir.

Ništa od tih napisa ne može pokvariti ljubav između Vlade i Nataše, iako su se prijatelji i fanovi vaterpolista Danila Ikodinovića nakon godinu dana rastave sjetili uzdizati staru ljubav, koju je Nataša dobro oplakala.  Vlada očito smatra da je Novalja Ibiza, a “nepismeni” Kurir bi trebao prelistati svjetske medije, da dobiju info da se Zrće na Jadranu uspoređuje sa Ibizom.

O Autoru

Povezani Clanci

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better

Podržite nas!

Za pregled stranice kliknite na Like!

Powered by WordPress Popup